Leverans

Leverans

När du köper björkved och har krav på en god kvalitet och smidig leverans i Stockholmsområdet är Cityved din vedleverantör. Vi har fokus på dig som bor innanför tullarna och vill ha mer än vad en säck från närlivs har att erbjuda. 


Med suverän service levererar vi björkved till er i City, Stockholm. 


Cityved har valt att satsa på björkved lådor (23 L) då vi anser dessa passa framför allt lägenheter. Lådorna skräpar inte ner lika mycket som de klassiska ved säckarna. Vi levererar till er och tillser att björkvedslådorna kommer innanför porten förutsatt att förutsättningarna finns med portkod och framkomlighet, vi kan tyvärr inte bära upp lådorna till dörr.

Beställning

Beställningen sker genom ett par enkla knapptryckningar från er och från oss kort efter beställningen en bekräftelse på er beställning. När vi lagt vårt körschema utifrån ert önskemål återkopplar vi till er om leveransdag i regel någon dag bara.


Det är viktigt att ni kontrollerar er skräpmail då det händer att vissa av våra mail hamnar där. När er leverans är slutförd så återkopplar vi genom mail eller underlag för betalning. Nu har ni er fina torra björkvedved redo att eldas. 


Ni behöver inte vara hemma vid leveransen men när chauffören lämnar veden är ansvaret kundens att säkerställa lådorna tas hand om och i och med att leveransen är lämnad avslutas köpet och ansvaret läggs på kunden.